Pamje nga aksioni policor në xhami, thyhen dyert dhe dritaret (VIDEO)

Policia maqedonase nëmëngjesin e sotëm është futur në Xhaminë Tutunsuz dhe Jahja Pashë, Xhamia këto për të cilat kohë më parë BFI-ja kishte njoftuar Ministrinë e Brendshme se nuk kontrollohen nga ky institucion.

Aksion i madh policor është zhvilluar edhe në disa lagje te Shkupit, Gazi Babe, Dizhon dhe Serovë si dhe në qytetet e Kumanovës, Strugës dhe Gostivar.

Aksioni sipas informatave jozyrtare është ndërmarr kundër pjesëmarrësve në luftërat në Siri dhe Irak.