Nikoliqit i prishet avioni, aterron dhunshëm

​Në avionin me të cilin kryetari i Serbisë Tomislav Nikoliq kishte fluturuar për në Vatikan, pas ngritjes ishte hetuar një defekt në njërin nga motorët e tij.

Pas kësaj, aeroplani ishte kthyer dhe kishte aterruar dhunshëm në Beograd.

Në mediet serbe nuk jepen detaje të tjera për këtë rast.