Kryeministri Rama reagon për herë të parë për dënimin e Saimir Tahirit

Kryeministri Edi Rama reagoi për herë të parë për dënimin e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

 “Eshtë një cështje e drejtësisë dhe unë nuk kam asgjë për të thënë sepse procesi vazhdon

nuk kam asnjë koment për të bërë sepse është një çështje e drejtësisë por pa diskutim nga dita e parë deri të fundin kam qenë dhe mbetem i idesë se cdo përgjegjësi në raport me ligjin e kujtdo qoftë është personale

ndërkohë që përgjegjësia e forcës politike dhe qeverisë është mënyra sesi reagon ndaj cilitdo që ka një problem me ligjin

ne jemi një shembull i pankonkurueshëm në historinë e 30 vjetëve”