Kontrabandonte ari nga Serbia, arrestohet serbi

Policia gjatë një pike kontrolli në fshatin Vranidoll të Prishtinës ka ndaluar veturën me targa te Serbisë, që e ngiste një shtetas serb ku gjatë legjitimimit dhe kontrollimit në veturë i janë gjetur dhe konfiskuar stoli ari e dyshuar si kontrabandë në peshë; 0.496 kg.

Është njoftuar edhe dogana.

I dyshuari pas arrestimit është intervistimit ku me vendimin e prokurorit lirohet, kurse rasti mbetet të hetohet nga polica.