Kasapi i ISIS është gjallë

Një zyrtar i lartë kurd kundër terrorizmit ka thënë sot se është 99 përqind i sigurt se lideri i “Shtetit Islamik”, Abu Bakr al-Baghdadi, është gjallë dhe ndodhet në jug të qytetit sirian “Raqqa”, pas njoftimeve të bëra ditë më parë se ai ishte vrarë.
“Baghdadi është gjallë, ai nuk është i vdekur. Ne kemi informacione se ai është i gjallë. Ne besojmë 99 përqind se ai është i gjallë”, ka thënë Lahur Talabany për Reuters.
“Mos harroni se rrënjët e tij janë kthyer në ditët e al Kaidës në Irak. Ai ishte fshehur nga shërbimet e sigurisë, ai e di mirë se çfarë është duke bërë”, ka shtuar ai