Kantinat e verës të Maqedonisë prezantohen në ”ProWein” panairin në Gjermani

Gjithsej 11 kantina vere nga Maqedonia marrin pjesë në Panairin vjetor të verës ”ProWein” që mbahet në Düsseldorf, nga 19 e deri më 21 mars, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas AIM-së, pjesëmarrja e tyre është mbështetur nga Ministria për bujqësi, pylltari dhe ujra, ndërkaq theks të veçantë i është kushtuar llojit të verës Vranec.

Përndryshe, në këtë panair prezantohen 6000 prodhues verërash nga 50 vende të ndryshme të botës./Telegrafi/