Ja si e përkrahu hoxha i arrestuar në Shkup ISIS-in (VIDEO)

Mes të arresturve si që u publikua nga media të vendit ka qenë edhe imami i xhamive “Tutunsuz” dhe “Jahja Pashë” Rexhep Memishi.

Ja një ligjëratë që portali Shqipmedia e gjeti për të publikuar ku hoxha i lartëpermendur propagandon për Shtetin Islamik – ISIS.