Itali: Arrestohen 5 vetë për trafikim me migrantë

Policia italiane thotë se sot kanë arrestuar tre libianë dhe tre algjerianë.

Personat e arrestuar po akuzohen për vrasje të shumfishtë dhe trafikim me qenie njerëzore në lidhje me vdekjen e supozuar mbytja e më shumë se 200 migrantëve në Detin Mesdhe, ka thënë policia.

Të arrestuarit, të cilët janë marrë në pyetje të enjten, janë arrestuar në Palermo, në të njëjtën ditë që një anije e mbushur me migrantë, u fundos dje.

Policia thotë se migrantët ishin rrahur dhe therrur me thikë gjatë udhëtimit të tyre.