Incident në aeroportin e Kopenhagës, kërcënohet aeroplani turk

Autoritetet në aeroportin e Kopenhagës kanë hapur dyer që më herët ishin mbyllur shkurtazi me urdhër të policisë daneze e cila ka bërë një kontroll të detajuar në aeroplanin e kompanisë turke “Atlasglobal” duke thënë se ka një kërcënim për të gjitha aeroplanët dhe linjat ajrore turke që janë të vendosura në Evropë.

Policia në Kopenhagë ka konfirmuar për Reuters se po heton për një incident të dyshimtë në aeroport por nuk ka dhënë më shumë detaje.