Haxhilerët bëjnë diçka që konsiderohet haram midis tokës së shenjtë Mekës

Është publikuar një video, ku shihen disa persona, duke luajtur lojën e quajtur “me letra”, teksa ishin duke e kryer ritualin islam, që ndryshe njihet si haxhillëk.

Disa persona të veshur me veshje solemne të haxhillëkut, shihet duke luajtur në vendin e shenjtë për myslimanët.

Në kohën e haxhillëkut, haxhilerët luajnë me letra. Haxhillëku është adhurim e jo lojë, tallje e humor.

Kështu bëhet kur fenë e shpjegojnë në rrjetet sociale dhe kur feja bëhet formalitet.

Ndiqeni video më poshtë.