Edhe tre raste pozitive me koronavirus në Shqipëri

Tre raste të reja me Covid-19 janë konfirmuar në Elbasan. Bëhet fjalë për një zonjë rreth 53 vjeçe dhe dy vajzat e saj.

Ndërsa bashkëshorti i zonjës ka dalë negativ.

Mësohet se zonja është punonjëse në një filial banke. Nesër pritet të vendosen hapat në vijim për punonjësit e tjerë të bankës