Durrës, humb jetën një pushues

Sot në mëngjes ka humbur jetën një pushues duke u larë në detin e Spillesë në Durrës.

Viktima është futur në ujë dhe më pas nuk është parë duke dalë nga aty.

Nuk ka ende të dhëna nëse pushuesi ka humbur jetën si pasojë e mbytjes apo problemeve kardiake.