Bora dhe akulli pengojnë qarkullimin  në Mbretërinë e Bashkuar

Bora dhe akulli janë duke penguar qarkullimin rrugor, hekurudhorë dhe ajror në disa pjesë të Mbretërisë së Bashkuar, raporton BBC.

Meteorologët paralajmërojnë për një rrezik të mundshëm gjatë ditës në këto vende: jug-perëndim të Anglisë, jug-lindje dhe në qendër të Uellsit dhe perëndim të Midlandit.

Policia tha se kushtet për vozitje janë të vështira, nuk ka rrugë të sigurta në Pennies dhe pllugët e borës shkojnë deri në M62.

Policia kaloi shtatë orë për të gërmuar dhe tërhequr të gjitha automjetet e bllokuara në shtrirjen e rrugës midis Baumber dhe Horncastle.

Ndërkohë aeroporti i Bristol është mbyllur deri në ora 12 për shkak të motit jot ë mirë./Gazeta Tribuna/