Bllokohet rruga nga bora, gruaja lind në qendrën shëndetësore

Rruga kishte vështirësi dhe rrezik nga akulli.

Një grua solli në jetë një djalë në qendrën shëndetësore në Labinot Katund të Elbasanit.

‘BalkanWeb” shkruan se gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, solli në jetë fëmijën e saj në qendrën shëndetësore për shkak se rruga ishte e pakalueshueshme nga bora që ka mbuluar Elbasanin.

Rruga kishte vështirësi dhe rrezik nga akulli. Por pavarësisht situatës, mësohet se gruaja dhe fëmija e saj gëzojnë që të dy shëndet të mirë.