Bie borë në Kroaci

Pas disa javësh në të cilat dominuan pothuajse temperatura të verës në Kroaci, ka rënë borë në Makarska.

Ndryshimi i motit solli një rënie të dukshme të temperaturës në të gjithë Dalmacinë, dhe bora ra në Biokovo mbi Makarska.