Arrestime të mëdha në Gostivar

Aktualisht në Gostivar janë duke u kryer një serë arestimesh. Zyrtarisht nuk jepen informata, por mësohet se arestimet ndërlidhen me persona që më herët kanë kryer vepra të ndryshme penale. Fjala është për raste të veçanta. Nesër do të shpaloset informacioni zyrtar i policisë sa u përket arestimeve që ekzekutohen sonte në qytetin dhe rrethinën e Gostivarit. Informacioni për arestimet ende nuk konfirmohet nga ana e Policisë.