Alarm në Barcelonë dyshohet për bombë

Policia e Barcelonës ka evakuuar turistët nga zona rreth kishës Sagrada të Brarcelons, si pjesë e një operacioni kundër terrorizmit.

Stacioni më i afërt është mbyllur dhe pushuesit janë urdhëruar të kërkojnë strehim brenda ambienteve të kafenve, transmeton lajmi.net

Ekspertët e bombave të policisë janë dërguar në zonë për të kontrolluar kanë bërë të ditur nga Policia, raporton DailyMail.

Disa rrugë janë mbyllur, kurse policia po vazhdon me hetime.