Aksion i madh i policisë në 24 qytete të Maqedonisë së Veriut, konfiskohet armë dhe drogë

Mbrëmë dhe sot në orët e hershme të mëngjesit është zhvilluar një aksion i koordinuar i Ministrisë së Brendshme.

Aksioni përfshinë 24 qytete, me çrrastë janë bastisur 54 lokacione.

Gjatë aksionit janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm i armëve jolegale si dhe 22 kilogram marijuanë, por dhe drogave të tjera, si heroinë, kokainë dhe të tjera.

Pamje nga aksioni i mbrëmshëm: