​Trump dhe Putin biseduan për krizën izraelito-palestineze

Presidentët e SHBA-ve dhe Rusisë, Donald Trump dhe Vladimir Putin, gjatë një bisede telefonike të zhvilluar sot, folën për zgjidhjen e konflikteve mes Izraelit dhe Palestinës.

“Unë sapo bisedova me presidentin e SHBA-ve, z. Trump, Sigurisht biseduam për zgjidhjen e konfliktit izraelito-palestinez”, tha Putini përpara fillimit të takimit me presidentin e Palestinës, Mahmud Abas, i cili po zhvillon vizitë në Moskë.