Zoom vuan nga problemet me video dhe audio

Bie Zoom pasi që përdoruesit raportuan problem me video dhe audio.

 

Rrjeti social ra nga problemet që u shfaqën në video dhe audio që raportuan përdoruesit gjatë konferencave që mbajtën.

Miliona njerëz kanë raportuar këtë problem. Kompania teknologjike nuk ka deklaruar akoma në lidhje me ndërprerjen.

Coronavirus made Zoom popular but exposed privacy and security ...

Zoom është bërë ndër aplikacionet më të përdorura gjatë pandemisë koronavirus, ku miliona përdorues kishin qasje në bisedat me miqtë, shkollën dhe punën.

Më 22 prill, firma raportoi 50% të një vale të madhe të përdoruesve për tre javë dhe tha që kishte 300 milion përdorues në ditë.