Video shokuese: Ja çfarë u bën celulari (Video)

Kjo video është prodhuar qëllimisht nga policia në Zvicër për të ndërgjegjësuar njerëzit nga rreziqet që sjell mungesa e vëmendjes, e shtuar ndjeshëm kohët e fundit, falë përdorimit të celularëve.

Mijëra njerëz humbin jetën për shkak se e kanë mendjen tek celulari.

Video tregon se ç’ndodh me një të ri, që nuk i heq sytë nga celulari.

Personi që rrëfen videon, në mënyrë cinike shprehet: “Doni edhe ju të përjetoni diçka kaq magjika? Ajo që të duhet është vetëm një celular, disa këngë dhe një funksion chat-i. Dhe pak mungesë vëmendje”.