Vetëm 75 makina të tilla në botë, ‘Mercedes’ prezanton “SLR Sterling Moss”

Makina e re e prezantuar nga ‘Mercedes’, kushton 3 milionë dollarë dhe janë vetëm 75 makina të tilla në botë.

 

Kjo është makina “SLR Sterling Moss”, vetëm 75 makina të tilla në botë. Makina është e nënshkruar nga Sterling Moss, shofer i famshëm i makinave me gara.

Për të vozitur këtë makinë duhesh të veshësh edhe masa mbrojtëse, pasi që kjo super makinë nuk ka xhama mbrojtës, raporton “Unilad Tech”, transmeton lajmi.net.

Shpejtësia maksimale e kësaj makine është 350 kilometra në orë. Imagjinoni të vozitni me këtë shpejtësi dhe pa xhama mbrojtës, “çmenduri”.

Video më poshtë.