Thjerrëzat ‘Cyborgs’, do ndryshojnë edhe mënyrën e të pamurit

Thjerëzat e reja të kontaktit AR do t’i sjellin njerëzit një hap më afër ‘Cyborgs’

 

Disa nga ekspertët e teknologjisë, si Elon Musk thonë që njerëzit janë duke jetuar jetën e ‘Cyborgs’ sepse teknikisht ne përdorim kompjuterët çdo ditë, raporton “Anonymous News”.

 Musk dhe disa të tjerë besojnë që shumë shpejtë progresi në teknologji do të zvogëlojë hapësirën mes trurit dhe kompjuterit.

Thuhet që thjerrëzat 14k pixels do të tregojnë shumë të dhëna në sytë tuaj. Gjithashtu thjerrëzat posedojnë ‘wireless’, imazhe të cilat janë të programuara kur kemi nevojë dhe jemi ‘offline’.

Këto thjerrëza nuk janë akoma në shitje sepse po punohet shumë për to. Drew Perkins, CEO at Mojo Vision  shpjegoi “ pas kërkimeve  dhe testimeve të shumta , do të ndajmë me ju këtë platformë të re të thjerrëzave”.