Themeluesi i Android prezanton një pajisje misterioze [FOTO]

Bashkëthemeluesi i Android, Andy Rubin, ka ngacmuar me pamje të pjesshme të një pajisjeje mobile.
Kur je njëri ndër themeluesit e sistemit më të përdorur operativ në pajisjet mobile, padyshim që ngjallë kureshtje me prezantimin e pajisjeve të reja.

Rubin tani është themelues dhe CEO i kompanisë Playground, transmeton Express. Pajisja që ai na ngacmoj para lansimit të saj duket një pajisje mobile shumë e bukur me ekran i cili duket se mbulon shumicën e sipërfaqes së kësaj pajisjeje.

 

rubin_1490785911-1590866

Detaje të pajisjet nuk janë shpalosur, por mbetet që ato ti kuptojmë së shpejti.