Spotify punon në Safari përsëri pas tre vitesh

Që prej vitit 2017, shfletuesi i Apple nuk ka qenë në listën e mbështetur në sitin e muzikës.

Luajtësi në internet i Spotify, me anë të të cilit përdoruesit mund të hyjnë në llogaritë e tyre dhe të dëgjojnë këngë dhe lista për luajtje në internet në vend se të instalojnë një aplikacion, është i pajtueshëm me shfletuesin e internetit Safari të Apple përsëri pas tre vjetësh, transmeton Gazeta Tribuna.

Ndërmarrja e transmetimit të muzikës hoqi funksionalitetin për shfletuesin e Apple, i cili vjen i instaluar paraprakisht në çdo kompjuter Apple, pa asnjë shpjegim në vitin 2017.

Spotify ka shtuar Safari përsëri në listën e shfletuesve të mbështetur. Të tjerët në listë përfshijnë Google Chrome, Firefox të Mozilla-s, Microsoft Edge dhe Opera.