Spiunohet Mercedes EQS, publikohen pamjet e rralla

CLA dhe CLS janë tashmë disa nga makinat më ‘të buta’ me dy dyer në shitje sot, por EQS do t’i krijojë gjërat më shumë.

 

Modelet u vunë re nga walkoARTvideos në YouTube së fundmi duke kaluar testime në Gjermani gjatë një dite të ftohtë, dhe ndërsa ajo ende kishte shumë kamuflime.

Një vështrim nga afër i prototipit zbulon një kapak horizontale mjaft të hollë anësore të shoferit që fsheh portën e karikimit. Për shkak të vijës së pjerrët të çatisë, kabina duket të jetë mjaft e vogël në krahasim me proporcionet bujare të automjetit, duke na bërë të mendojmë për konceptin IAA të 2015-s ose një CLS futurist.

Përpara, prerjet në parakolp për sensorët e parkimit na bëjnë të besojmë se prototipi ishte mjaft afër modelit të prodhimit. Fenerët mbetën të fshehur, ndërsa ylli me tre cepa në “grilë” mungonte në veprim.

Me frenimin e automjetit në një pikë të videos, ne kemi për të parë vendosjen e dritës së frenave të tretë në pragun e derës, e cila është mjaft interesante pasi që do të kishim pritur që ajo të ulet në krye të xhamit të pasmë.