Seria BMW 8 debuton më 15 qershor në Le Mansh

Modeli serial bazohet në konceptin e emrit të njëjtë nga viti 2017, dhe BMW gjithashtu do të ofrojë një version të konvertueshëm për klientët.

Në krahasim me variantin koncept, coupe do të ketë motor të sedan të serisë BMW 7, mundësuar nga një 3.0 TwinPower Turbo me 6 cilindra dhe 335 kuaj fuqi.

Krahas tij, në ofertë do të gjendet edhe motori 4.4 litra TwinPower Turbo V8 me 455 kuaj fuqi. Gjithashtu, planifikohet edhe modeli M8 Coupe dhe kabriolet, i cili për motor do të përdorë V8 me 4.4 litra nga BMW M5.