Selfie epike 3-vjeçare, rreth botës në 360° (VIDEO)

Alex Chacon, #EpicSelfieGuy, ka krijuar sërish selfie-n më epike, të çmendur, interesante, të rrezikshme dhe fantastike në botë. Gjatë ekspeditës së tij 3-vjeçare me motoçikletë ai krijoi edhe selfie-n më epike.