Samsung vjen me ekranin më të mirë që e ka pasur ndonjëherë

Samsung Galaxy S11 do të dalë në treg më 11 shkurt dhe është një nga telefonët më të pritur gjatë këtij viti.

Sipas raportimeve të fundit Samsung do të sjell ekranin më të veqantë deri më tani.

 

Performancat e këtij ekrani priten të jenë 120Hz pra dyfishë performanca më të mira se sa Samsung Galaxy S10 mirëpo ju mund ta ulni dritën deri në 60Hz për ta kursyer baterin e këtij telefoni.