Samsung Galaxy A71, bateri më e madhe dhe kamerë 64 megapiksel

Samsung ka prezantuar dy telefona të mençur që duan të bindin me performancën pavarësisht çmimit.

Telefoni i mençur i radhës nga Samsung pritet të dalë në treg në shkurt dhe quhet S20. Prodhuesi i Koresë së Jugut tashmë po tregon dy telefona të rinj, por në segmentin e çmimeve të mesme: A51 dhe A71.

Të dy kanë katër lente kamerash. Kamera kryesore ka 48 megapikselë në A51 dhe 64 megapikselë në A71. Kjo mundëson zmadhim dixhital pa humbje të kualitetit.

Të dy telefonat e mençur zotërojnë gjithashtu modalitetin Super Steady nga seritë më të shtrenjta S, të cilat gjithashtu duhet të sigurojnë të shtëna pa lëkundje gjatë veprimit.

Bateria ka kapacitet të konsiderueshme 4,500 mAh. A51 ka bateri 4,000 mAh. A71 mund të ngarkohet me 25 watts, e A51 15-vat.

A51 do të jetë në dispozicion nga mesi i janarit për 369 euro. A71 është në dispozicion nga fundi i janarit për 469 euro.