Nokia 1 pritet në mars

Në vitin 2017, Google prezantoi Android Go, i cili është versioni më i lehtë i sistemit operativ Android Oreo dhe është projektuar për pajisje me performancë të ulët – me 1 GB RAM ose më pak.

Nokia 1 pritet të prezantohet në muajin mars me çmim prej 100 dollarësh. Do të ketë një ekran 720p HD, 1GB RAM dhe 8GB hapësirë ruajtjeje.