Musk humb 770 milionë dollarë për shkak të këtij incidenti

Drejtori i përgjithshëm i Tesla, Elon Musk prezantoi kamionin elektrik Cybertruck, por gjatë prezantimit shpërthyen xhamat e tij, për të cilët thuhej se janë të padepërtueshëm, duke bërë që ai të humbasë një pjesë të pasurisë së tij.

Aksionet e Tesla humbën vlerën pas incidentit, duke e lënë Musk pa 770 milionë dollarë.

Ato kanë rënë 6 për qind në treg dhe tani qëndrojnë në 23.6 miliardë dollarë.

Musk është 48-vjeç dhe aktualisht renditet i 41-ti në listën e njerëzve më të pasur në botë.