Minimumi që duhet të bëni për kontrollin e makinës suaj për mot dimri

Për të gjithë ata që vozisin, ardhja e dimrit mund të shoqërohet me probleme, prandaj edhe është më mirë që të keni shumë kujdes për veturën dhe pajisjet specifike që kërkohen për vozitje në këtë stinë.

Sipas hulumtimeve, një makinë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni disa këshilla se çka duhet kontrolluar në veturë:

Kontrolloni baterinë e makinës;

Kontrolloni anti-frizin;

Kontrolloni ujin e xhamave dhe dritat e jashtme dhe

Natyrisht kujdes të shtuar duhet pasur për gomat e dimrit.