McLaren: Klientë, zgjedhni vetë veturën

Pas prezantimit të modelit 720S, kompania McLaren do ta publikojë një platformë në internet, përmes të cilës klientët e porosisin si duan ata ta kenë veturën.

Të gjithë ata që kanë vendosur ta blejnë super veturën, do t’ju jepet mundësia të zgjedhin ngjyrën, rrotat, pajisjet teknologjike dhe materialin e ulëseve.

Në këtë formë, prodhuesi do t’i kryejë të gjitha porositë, para se t’ia dërgojë veturën klientit në shtëpi.

Megjithëse çmimet janë mjaft të larta, pronarët e rinj të këtyre modeleve mund të zgjedhin edhe teknologji shtesë, si dhe mundësi të rritjes së kuajfuqive