Mark Zuckerberg më në fund do të marrë një diplomë nga Harvardi

Mark Zuckenberg, një nga më të famshmit në botë që braktisi kolegjin, më në fund do të marrë diplomën nga Harvardi.

Jo, miliarderi 32 vjeçar nuk është kthyer në klasë. Në vend të kësaj, ai do të fillojë në vitin 2017 të flasë në këtë kolegj, dhe kjo do të thotë se ai do të marrë një diplomë nderi.

Presidenti Dreë Faust i Harvardit, shpjegoi në një deklaratë për gazetën e Harvardi tse ky vendim do të sjellë Zuckenbergun për të folur.

Universiteti a lëshuar një video të shkurtër, në të cilën Zuckerberg kërkon Gates për këshilla mbi çfarë të them në fjalimin e tij.

Zuckerberg la Harëardin në vitin 2004 për të kaluar në Palo Alto, CA . Gjatë 13 viteve të fundit, ajo është rritur në një nga kompanitë më të vlefshme, të fuqishme dhe me ndikim në botë. Zuckerberg do të flasin për të diplomuarit e Harvardit më 25 maj./gazetametro.net