Kopjim alla-kinez! Është Porsche apo Ferrari? (FOTO)

Kinezët njihen si kopjues të mëdhenj.

Në këtë rast, ekspertët e makinave thonë se ky është një nga kopjimet më të këqija, pasi kjo makinë nuk është as si një Ferrari dhe as si një Porsche.

Në fakt është kombinim i të dyjave.

Makina Sozhou Eagle Carrie thuhet se është një makinë sportive e gjitha elektrike dhe kap 100 kilometra në orë për 4.8 sekonda.

Ligjet e patentave në Kinë e bëjnë të lehtë kopjimin e markave të tjera.

 

78887778878