Kjo është makina e Volksvagen që do t’iu shpëtojë jetën

Volksvagen ka sjellë makinën e re të tipit Golf që do t’iu shpëtojë jetën, jo vetëm në mënyrë metaforike.

Makina e quajtur “Golf Match” ka një sistem automatik të frenimit.

E njëjta teknologji po përdoret dhe me makinat pa shofer.

Sipas ekspertëve që kanë kryer testime kjo makinë mund të përgjysmojë numrin e aksidenteve.

vw