Këta janë dhjetë telefonat më të mirë në botë

Këtë muaj është prezantuar një numër i madh i telefonave të mençur.

Kjo do të thotë se ka ardhur koha për ndryshime në listën e telefonave më të mirë të mençur në botë.

Kjo është lista e telefonave më të mirë të mençur në botë:

10. LG G6

9. OnePlus 5

8. Galaxy S8

7. iPhone 7

6. Galaxy S8+

5. iPhone 7 Plus

4. Galaxy Note 8

3. Google Pixel i Pixel XL

2. iPhone 8

1. iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus aktualisht është telefoni më i mirë i mençur, të cilin mund ta blini dhe kur të dalë në treg iPhone X do ta zë vendin e tij.