Jaguar-i shënon një rekord të ri

Jaguar prezantoi modelin e ri të makinës, #NewXF, në një mënyrë shumë të çuditshme. Makina kaloi lumin Thames në Londër sipër një teli të gjerë 24 mm dhe i gjatë 240 metra. Jaguar #NewXF arriti të kalojë në anën tjetër të lumit, duke shënuar kështu një rekord të ri në industrinë e makinave.