Ja cila është vetura më e sigurt në Evropë

Renault Clio i ri është shpallur nga Programi Evropian i Vlerësimit të Makinës së Re (EURO NCAP) si vetura më e sigurt e kategorisë supermini.

Vetura më e shitur e Renault është testuar në mes të vitit 2019 dhe i ka arritur vlerësimet më të larta nga EURO NCAP.

Programi i Vlerësimit të Automjetit të Ri Evropian është një program evropian për vlerësimin e sigurisë së makinës me qendër në Leuven (Belgjikë).

Renault e ofron teknologjinë Fix4sure për një siguri sa më të madhe të pasagjerëve në mënyrë që gjatë aksidenteve të shmanget “efekti i nëndetëses”.