iPhone i vitit të ardhshëm mund të ofrohet në madhësi ekrani prej 6.7 inç

Nëse mendoni se ekrani aktual 6.1 inç i iPhone 11 Pro Max është akoma shumë “i vogël” për dëshirën tuaj, mund të kenë ardhur disa lajme të mira.

Sipas një raporti nga Korean ETNews, është sugjeruar që Apple në të vërtetë mund të rrisë madhësinë e iPhone-it të tyre, ku mund të jetë deri në 6.7 inç.

Përveç lansimit të një iPhone me një ekran më të madh, raporti pretendon se Apple gjithashtu mund të zvogëlojë madhësinë e iPhone-it më të vogël, ku do të bie në 5.4 inç.

Sidoqoftë, Apple gjithashtu thuhet se po mban iPhone 6.1 inç të tyre, që do të thotë se do të kemi tre iPhone me ekranet 5.4 inç, 6.1 inç dhe 6.7 inç.

Ajo që është gjithashtu interesante në lidhje me këtë raport është se pretendon se Apple përfundimisht mund të zhvendoset në një formacion të plotë iPhone OLED.

Siç qëndron, formacioni iPhone 11 përfshin dy modele OLED dhe një model LCD, por nëse raporti është i vërtetë, iPhone-ët e vitit të ardhshëm do të përdorin ekrane OLED.

Ekzistojnë gjithashtu spekulime rreth asaj se si Apple mund të përdorë teknologji të re të ekranit, e cila do të jetë më e hollë se më parë.