Ford bën një gabim tjetër të ri në Focus ST

jëja më e keqe kur gabon njëherë, është të gaboni për herë të dytë, e sidomos kur bëhet gabimi i dytë kur jeni duke tentuar ta rregulloni gabimin e parë

Por biznesi i makinave dhe ndërtimi i tyre është i vështirë dhe parregullsitë mund të ndodhin gjithmonë.

Kompania e makinave dhe motorrëve Ford, vetëm sa ka gjetur mënyrën e vështirë që ndonjëherë ju duhet të rikujtoni problemin për të përmiruësuar një problem nga e kaluara.Është fjala për modelin Focus St, “North American Focus”, e ndërtuar në fabrikën e Ford Michigan. Modelet e Focus janë të mbushura me motorin ford GDI 2.0 litër, të ndërtuara nga vitit 2012 -2017.