Facebook prezantoi aplikacionin e ri Workplace Chat

Kompania Facebook ka prezantuar versionin beta të aplikacionit Workplace Chat, dedikuar për përdoruesit e biznesit.

Bëhet fjalë për rivalin e aplikacionit Slack, e cila tashmë është pjesë e pakos së Workplace Desktop të Facebook.

Workplace Chat është ngjashëm me Facebook Messenger, me të cilin ndan opsione të ndryshme.

Workplace ka profil, grupe dhe News Feed.

Aplikacioni i ri është hapi i parë i Facebook në botën e softuerit desktop, pas një periudhe të gjatë.