Facebook dhe Messenger bien nga sistemi

Përdoruesit po raportojnë ndërprerje të mëdha të shërbimeve të Facebook.

Ankesat kryesisht përqëndrohen në shërbimin e mesazheve të gjigantit të mediave sociale, respektivisht në ‘Messenger’, shkruan lajmi.net.

Problemi është duke ndodhur në SHBA, Kaliforni dhe Britani të Madhe, por ka prekur edhe përdoruesit e Kosovës.