E vogël por me punë të madhe, Opel Adam S

E vogël, agresive, pa iu druajtur veturave me pamje sportive, por që shpeshherë nuk kanë kuaj aq sa duhet.

Në fakt, Opel Adam S e re nuk është një makinë qyteti për këdo, sepse ka 150 kuaj fuqi.

Ajo është dëshmia më e mirë se shkathtësia dhe fuqia nuk ëhstë vetëm për veturat më të mëdha.

opel

Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6