Do ‘çmendeni’ kur të shikoni koleksionin e makinave të Trump

Çdo president i ri i SHBA-së ka vëmendje të madhe mediatike sa i përket jetës së tyre private, por ndoshta askush më shumë se Donald Trump.
Dhe një pjesë e arsyes së kësaj është pasuria e Trump, e cila në vitin 2015, ai vetë ka thënë, është rreth 10 miliardë dollarë.

Nga ndërtesat, apartamentet e hotelet e deri te jahtet e avionët me prirje nga ari, ai duket qartë se di se si t’i shpenzojë paratë e tij.

Megjithatë një nga mënyrat më të preferuara të tij për të shpenzuar paratë është koleksioni mbresëlënës i makinave të shtrenjta.

Thisisinsider ka shikuar dhe ka zgjedhur disa nga veturat më të mira që Presidenti i ka në pronësi, apo i ka pasur.

Nga klasikët e deri te veturat sportive, këto janë disa nga veturat që Trump ka në pronësi:

 

 

9_1490507896-4149862

7_1490507896-2432984

2_1490507896-3569106

1_1490507896-89635713_1490507896-208372210_1490507896-547749

4_1490507896-62278356_1490507896-34857965_1490507896-699633

8_1490507896-1515321