Linja Galaxy S10 ofron një eksperiencë të përmirësuar të ‘AR Emoji’ me opsionin e ri ‘Mini Motion’. Kapaciteti i përditësuar përdor teknologji të avancuar të gjurmimit të lëvizjes duke lejuar përdoruesit të kapin levizje të plot ate trupit dhe t’i shohin të replikuara nga avatari i tyre në kohë reale. Me dizenjon e përmirësuar të personazheve dhe levizje e shprehje të natyrshmë, tanimë avatari juaj mund të bëjë cdo gjë që bëni ju. Me modernizimin e krijimit te materialeve me avatar, opsioni ‘Mini Motion’ i linjës Galaksi S10 ë bën krijimin e materialit mediatik më të thjeshtë, si dhe ofron një partner kërcimi e argëtimi për fëmijët. Me evolimin e vazhdueshëm të teknologjisë së gjurmimit të levizjes dhe aftësine për të kapur dhe ndryshimet më të vogla të shprehive, Mini Motion ofron një pamje emocionuese të një bote së re të gjurmimit të personalizuar të lëvizjes.