Dell ka zbuluar një azhurnim në gamën e tij të llaptopëve

Kompania gjithashtu prezantoi një model të ri të llaptopit të lojrave Alienware, Area 51m R2.

 

XPS 17, i cili ka qenë në një ndërprerje 10-vjeçare, është llaptopi më i vogël 43.18 cm në botë sipas Donnie Oliphant.

Me kthimin e saj vjen një dizajn i ri i destinuar për të përmirësuar rrjedhën e ajrit, të gjitha të mbushura në shasinë e tij të hollë 19,5 mm e cila peshon 2.11kg.

XPS 17 mund të rritet me një procesor të gjeneratës së 10-të Intel i9 Core dhe grafika Nvidia GeForce RTX 2060 me dizajn Max-Q.

dell-xps-17.jpg

Llaptopi ka një rezolutë 440 + 3840 x 2400 pixel i cili mbështet HDR në një raport aspektesh 16:10. Kompania po kërkon gjithashtu një jetëgjatësi prej 20 orësh për baterinë.

XPS 17 shkon në lidhje me RAM-in dhe ruajtjen, me modelin më të ulët që ofron 8 GB aftësi përpunimi me 256 GB depozitë ndërsa më i larti ofron 64 GB RAM dhe 2TB hapësirë ​​ruajtjeje. Lidhja e porteve më të vjetra, XPS 17 ka katër porte USB-C Thunderbolt 3 dhe një lexues të kartave SD, si dhe një prizë kufje 3.5 mm.

dell-xps-15.jpg

Do të fillojë më 11 qershor me çmimet që ende nuk janë konfirmuar, shkruan Independent. Ndërsa ende ofron procesorin e gjeneratës së 10-të Intel, aftësia maksimale grafike e këtij llaptopi shkon vetëm në GeForce GTX 1650 Ti të Nvidia.

Në anën e pajisjes janë dy porte USB-C Thunderbold 3, një port USB-3.1, dhe një lexues i kartave SD, dhe një prizë kufje 3.5 mm. Për fat të mirë, kompjuteri dërgon edhe me një adaptor USB-C në USB-A, për ata me periferikë më të vjetër. Kjo është e vendosur në një trup 18 mm, i cili peshon 1.83kg.

Dell gjithashtu përmirësoi llaptopët e tij të lojërave Alienware, me gjeneratën e dytë të pajisjes së saj Area-51m të quajtur Area 51m R2. Ndërsa duket e njëjta në pjesën e jashtme, brenda janë procesorë të rinj Intel, GPU të Nvidia, më shumë RAM dhe shfaqje me rezolucion më të mirë.

alienware-area-51m-r2.jpg