BMW përgatit ‘make-up’ vjeshtor për Serinë 1

Hatchback pak mori një grim të vogël përmes paketës Edition M Sport Shadow, ashtu sikurse bërë një vit më parë.

Seria 1 Edition M Sport Shadow është në dispozicion në versionet me tre dyer dhe pesë dyer dhe vjen si zëvendësim për paketën M Sport.

Si pjesë standarde e paketës, BMW ka përfshirë dritat LED me një hije të zezë, dritat për mjegull LED dhe dritat e pasme të ndezura.

Seria 1 Edition M Sport Shadow do të jetë në dispozicion nga nëntori, kur BMW gjithashtu ka përgatitur versione të reja X1 dhe X2.

SDrive20d i ri vjen me një turbodizel me katër cilindra 2.0 litërsh që zhvillon 190 kuaj fuqi me ndërrues automatik Steptronic me tetë shpejtësi dhe përshpejton nga 0-100 km/h për 7.9 sekonda.

X2 është e pajisur me xDrive18d me 150 kuaj fuqi, dhe ky crossover me naftë me tetë shpejtësi Steptronic gjithashtu arrin 100 km në orë për 9.4 sekonda.