Bitcoin zëvendësohet nga Litecoin

Me rritjen e Bitcoin fundvitin e kaluar, kostot e transaksionit dhe kohëzgjatja e transfertave u rrit ndjeshëm.
Kjo brengos edhe përdoruesit në rrjetin e “errët”. Studiuesit e Future Recorded tani kanë gjetur në një studim , Bitcoin humbet në tregjet përkatëse në atraktivitetin dhe është në prag të zëvendësimit nga monedha të tjera dixhitale, transmeton lajmi.net.

Litecoin dhe Dash janë duke u pranuarE

Edhe pse më pak të njohura, Litecoin dhe Dash janë quajtur si kandidatët më premtues pasardhës.

Kriminelët janë gjithashtu njerëzit e biznesit, vëjnë re studiuesit. “Ata duan atë për klientët e tyre aq e lehtë të jetë e mundur për të kryer blerje” Litecoin ishte veçanërisht popullor në përdoruesit e Evropës Lindore. Dash do të kishte qenë pasardhësi logjik, por ështe kapërcyer nga Litecoin .

Kohët e fundit Bitcoin ka rënë ndjeshëm pasi u rrit më shumë se 20.000 dollarë vitin e kaluar. Të premten në mëngjes, të listuara sipas Coinmarketcap, Bitcoin ra në pak më shumë se 8000 dollarë, Litecoin në 143 dollarë dhe 583 dollarë amerikan Dash-i.